Achtergrond foto

Omgeving en activiteiten

Onze boerderij ligt in het dorpje Lengyel, omringd door bossen, akkers, fruitbomen en zonnebloemen. Lengyel is de hoogstgelegen plaats in het prachtige natuurrijke Tolna gebied. Dit gebied kenmerkt zich door het heuvelachtige landschap en groene uitgestrekte natuur. Het ligt tussen de kleinere steden Bonyhád en Dombóvár en tussen de prachtige grote steden Szekszard en Pecs. In Lengyel bevindt zich o.a. de land- en tuinbouwschool in een indrukwekkend oud landhuis omringd door een prachtig bos en Annafurdo, een toeristische trekpleister. Er zijn heel veel activiteiten rondom Lengyel. In onze vakantiewoning vind je een complete lijst met alle adressen en activiteiten.

Achtergrond foto
Mobiele achtergrond foto
Activiteit

Activiteit

Zwemmen

Zwemmen kan in diverse (thermaal) zwembaden in de omgeving of in het prachtige natuurmeer waar je heerlijk kan zonnen, zwemmen, suppen en kano varen. Adressen zijn te vinden in de informatiemap in ons vakantiehuis.

Activiteit

Bezienswaardigheid

Annafurdo

Dit is een beschermd natuurgebied in Lengyel op het hoogste punt van de Tolna-kam, grenzend aan de Papd-berg vol met unieke vegetatie en esthetische eigenschappen. Er bevindt zich een natuurlijke spa met onberispelijke waterkwaliteit. Ook is er een hertenkamp met herten en zwijnen uit het bos en kan je er heerlijk wandelen.

Map icon

Lengyel

Activiteit

Bezienswaardigheid

Bezoek aan Pécs

Pécs is een prachtige grote stad vol restaurantjes, terrassen, historische gebouwen, musea, winkels en een groot shopping center genaamd de ÁRKÁD. Aan de achterkant van de ÁRKÁD loop je zo het stadscentrum in. Ook is er een dierentuin in Pécs!

Map icon

ÁRKÁD: Bajcsy Zsilinszky Utca 11/1 7622 PÉCS

Activiteit

Activiteit

Vissen

In de omgeving bevinden zich een aantal visvijvers. Hongarije staat bekend om de grote hoeveelheid karpers die er te vangen zijn. Naast de meren bevinden zich open hutjes die je huurt per dag.

Map icon

Omgeving Lengyel

Activiteit

Activiteit

Wijnhuizen

Szekszard is een bekende wijnstad. Hier bevinden zich vele wijnhuizen waar je naast het proeven en kopen van wijnen ook heerlijk kan eten met de wijnen van het huis er bij.

Map icon

Szekszard

Activiteit

Activiteit

Dierentuin in Pécs

Geopend dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur. pecszoo.hu

Map icon

Ángyán János u.7635 Pécs. 1

€ 10

Activiteit

Activiteit

Paardrijden

Mooie manege waar buitenritten te reserveren zijn. +36 30 508 0947

Map icon

Lovarda hrsz. 138/6., Mórágy

Activiteit

Bezienswaardigheid

Markt in Pécs

Iedere zondag is er een grote markt in Pécs van 7.00-13.00 uur waar je je ogen uitkijkt. Er staan honderden kramen met groente, fruit, kleding en andere spullen, eettentjes en aan de achterkant worden ook dieren verkocht.

Map icon

Megyeri út 5, 7623 Pécs

Activiteit

Activiteit

Bikal: Middeleeuws attractiepark, paardenshows en spa & wellness

Toeristische trekpleister! Naast het attractiepark worden er ook diverse voorstellingen gegeven, van paardenshows tot musicals. Kijk voor het programma en tarieven op: elmenybirtok.hu. Daarnaast is er een spa en wellness: puchner.hu/wellness-spa Bikali Fürdő, Bikal, Rákóczi u. 18

Map icon

Bikal, Rákóczi u. 22, 7346 Hongarije

Activiteit

Activiteit

Wandelen

Vanuit het huis kan je eindeloos wandelen door de natuur. Langs akkers, fruitbomen en door bossen.

Activiteit

Activiteit

Creatieve workshops

Reserveer een workshop naar keuze bij ons op de boerderij. Er is een uitgebreid workshopmenu met workshops vanaf €35. Van schilderen in allerlei technieken, hout branden tot sieraden maken. Let op: de workshops zijn alleen te reserveren bij aanwezigheid/beschikbaarheid van Linda in Hongarije.

€ 35

Logo

Pagina's

Home

Schildervakanties

Vakantiewoning

Omgeving en activiteiten

Over ons

Gallerij

Contact

Adres

Petőfi u. 88

7184 Lengyel

© 2023 Vrolijk in hongarije

Gemaakt door Connax