Achtergrond foto

Over ons

Graag stellen we ons aan jullie voor en hopen jullie in Hongarije te mogen verwelkomen! Liefs, Pieter en Linda, Puck🐶, Oszkár🐴, Brammetje en de rest van de katten🐱

Achtergrond foto
Mobiele achtergrond foto

Linda

Linda Vrolijk geeft al meer dan 25 jaar les in alle schildertechnieken aan jong en oud. Haar bedrijf heeft de naam Vrolijk Atteljee. Alle lessen en workshops vonden tot voor kort plaats in de winkel aan de Kerklaan 72A te Rijswijk en in onze Freestyle Paintbar, waar ook workshops met spuitbussen verzorgd werden. Tegenwoordig organiseren we schildervakanties in Hongarije en in de winter workshops in Nederland in de Kerklaan 72A te Rijswijk.
Wil je een indruk krijgen van onze activiteiten van de afgelopen jaren, check dan onze Vrolijk Atteljee instagram of facebook.

Pieter

Na jaren in de bouw gewerkt te hebben en kranenspecialist te zijn geweest, houdt Pieter zich tegenwoordig bezig met het bijstaan van mensen bij de aanschaf van een woning, verbouwingen en alle overige ondersteuning in Hongarije uitsluitend binnen ons eigen netwerk. Daarnaast is hij de gastheer tijdens de schildervakanties en zorgt er voor dat niemand iets te kort komt qua eten en drinken.

Logo

Pagina's

Home

Schildervakanties

Vakantiewoning

Omgeving en activiteiten

Over ons

Gallerij

Contact

Adres

Petőfi u. 88

7184 Lengyel

© 2023 Vrolijk in hongarije

Gemaakt door Connax